Doe business met de boer

Samenwerken om uw doelgroep te inspireren en te activeren. Met de unieke aanpak van DCA-MultiMedia ontwikkelen we samen met u een effectief plan om uw klanten bestand te vergroten, uw producten in de markt te zetten en uw diensten kenbaar te maken.

Door onze aanpak te combineren met de nr. 1 website voor top ondernemers in de agrarische sector, Boerenbusiness.nl, creëren wij voor u een buitengewone campagne.

Online Marketing

In onze wereld draait alles om online zijn, deze trend groeit ook zeker in de agrarische sector, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek de mogelijkheid om snel contact te maken met een publiek van bijna 100.000 agrarische ondernemers en specialisten uit de agribusiness.

Zo groot is het bereik van Boerenbusiness.nl. Met slimme online marketingstrategieën helpen wij u uw product of dienst effectief onder de aandacht te brengen van deze groep potentiële investeerders.

Maak kennis met ons aanbod binnen Online marketing:

Content Marketing

Content Marketing of Native advertising, is de online trend om uw merk en organisatie sterker te positioneren. Met het delen van kennis en het aandragen van oplossingen bewijst u zich als autoriteit en kennispartner voor de agrarische ondernemers. Een slimme methode om uw doelgroep aan u te binden.

Communicatievormen die niet alleen permanent te vinden zijn op Boerenbusiness.nl, maar u ook op uw eigen corporate website kunt plaatsen, daarin bieden wij diverse mogelijkheden:

Webdesign

Een goed ontwerp begint met een goed gesprek. Onze ICT-specialisten delen graag hun kennis met u. Hoeveel activiteiten uw organisatie ook heeft, wij ontwikkelen  kwalitatieve, aantrekkelijke, en vindbare websites gericht op resultaat. Ons webdesign is altijd responsive, zodat het er overal goed uitziet.

Ook kunnen wij online webmodules en applicaties maken. Zo zijn complexe berekeningen eenvoudig te vertalen in bijvoorbeeld een calculator, waar uw doelgroep interactief aan de slag mee kan.

Apps

Via tablet of smartphone heeft uw doelgroep altijd toegang tot internet. U wilt uw doelgroep optimaal bedienen. Daar waar een website te kort schiet of u een specifieke boodschap wil overbrengen kan een App uitkomst bieden.

Wilt u uw laatste nieuws verspreiden, gebruik maken van locatie gegevens van uw klant en on the spot advies geven? Onze ICT-Specialisten komen graag met u tot een krachtig concept

Rekentools

Rekentools zijn de perfecte online applicatie om uw doelgroep interactief aan het denken te zetten en als bedrijf of organisatie direct met hen in contact te komen. Wij kunnen ingewikkelde bedrijfseconomische berekeningen verwerken in een handige rekentool. Een bezoeker van uw website krijgt na het invullen van zijn gegevens eenvoudig een uitkomst die voor hemzelf of voor zijn onderneming van toepassing is.

Voor u een ideaal moment om aan deze ondernemer uw producten of diensten te presenteren. Onze ICT-specialisten ontwikkelen ze graag en houden de rekentools up-to-date.

Studio

Wij beschikken over een professionele studio die wij graag beschikbaar stellen om voor u een video, journaal of intervieuw op maat te maken. Ingericht met een groene wand, professionele aparatuur voor licht en geluid plaatsen wij u in elk gewenste achtergrond.

Visuele media is een uitstekende manier om uw bedrijf, producten en/of diensten onder de aandacht te brengen. wij ondersteunen u daar graag mee.

Ook is het mogelijk de studio te huren voor uw eigen productie.

Contact

Masja Pit
Media advies en Sales

Mail: m.pit@dca-multimedia.nl
Tel: 0320-269527

Bezoekadres:
Middendreef 281
8233 GT LELYSTAD

Postadres:
Postbus 2298
8203 AG LELYSTAD

Bannering

Online bannering is een krachtige methode om online traffic en leads te genereren. Oftewel, via een banner kunt u snel naamsbekendheid opbouwen en potentiële klanten direct en snel kennis laten maken met uw producten en diensten op uw website.

Met banners heeft u een optimale exposure en een hoge attentiewaarde. Niet alleen op de website, maar ook via de nieuwsbrieven die Boerenbusiness.nl dagelijks verstuurt naar ruim 22.000 adressen. Verken met ons de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over creatief banneren op Boerenbusiness.nl?

Terug

Commercials

Visuele media op internet groeit. Voor u ideaal om te kiezen voor een online commercial, waarmee u uw boodschap aan een specfieke doelgroep kunt communiceren. Deze commercial van maximaal 15 seconden wordt voor een van de veelbekeken marktvideo's op Boerenbusiness.nl geplaatst.

Wij denken graag met u mee over de realisatie van uw online commercial. En kunnen hem desgewenst ook voor u maken. Van de concept ontwikkeling, tot de uiteindelijke productie en montage.

Wilt u meer informatie over commercials?

Terug

Video Infographic

Met een video infographic kunt u in een korte video veel feiten en informatie kwijt over uw product, diensten, bedrijf, afzetmarkt of rapportage. De informatie wordt in een korte video gepresenteerd, ondersteund met beelden en muziek die precies aansluiten op de filosofie en uitstraling van uw boodschap.

Een video infographic is een uitstekende vervanger van bijvoorbeeld een power point presentatie of voor een creatieve presentatie van uw omzet en jaarcijfers. En vanzelfsprekend is een video infographic zeer geschikt als commercial.

Kortom, ontdekt bij ons de combinatie van data, beeld, beweging en geluid via een boeiende infographic. Een origineel visitekaartje voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over video infographics?

Terug

Business-to-Business

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar het beste talent voor openvallende posities in het team. Uw vacature plaatsen op Boerenbusiness.nl is dan een ideale oplossing. Want u attendeert niet alleen de gekwalificeerde personen in de agribusiness die al zich aan het oriënteren zijn, maar ook die specialisten die nog niet nadachten een overstap te maken. Juist deze talentvolle doelgroep kunt u ook via Boerenbusiness.nl inspireren en uitnodigen.

Boerenbusiness.nl is namelijk niet alleen een website voor agrarische ondernemers, maar heeft ook een groot bereik in de agribusiness. Een aantrekkelijk plaats voor een zo’n hoog mogelijk attentiewaarde bij uw doelgroep. De hoge clickratio’s van eerder vacatures bewijzen dat.

Terug

Business Case

Om het effect van content marketing te versterken hebben wij de unieke content marketingformule Business Case ontwikkeld. Onder het merk Business Case labellen wij alle kennisinbreng van onze partners via advertorials, video, audio of partner page.

Een specifieke kleur van de rubriek, het logo Business Case, een onderschrift onder elke bijdrage (bijvoorbeeld Deze video is powered by) en vaste plekken op voor u relevante redactionele pagina’s van Boerenbusiness.nl geven uw marketingcampagne een onderscheidende en hoge attentiewaarde.

Terug

Advertorials

Advertorials worden op Boerenbusiness.nl tussen de redactionele content geplaatst en hebben een redactioneel uiterlijk. Onder de rubrieksnaam Boerenbusiness Case heeft uw boodschap zo extra aantrekkingskracht op de agrarische ondernemer en kunt u zich extra profileren als kennispartner. Met advertorials kunt u zowel traffic naar uw websites als conversie generen.

Advertorials zijn vooral geschikt bij product of boodschap die een meer inhoudelijke benadering vraagt. Als DCA MultiMedia denken wij daarin graag met u mee.

Terug

Video

Web TV is één van de speerpunten van Boerenbusiness.nl. De redactie steekt veel energie in visuele media, via onder meer videomarktupdates van de analisten van DCA, interviews, de rubriek Grondzaken en journaals. Zelf kunt ook u uw eigen journalistiek ingestoken video, maken die u niet alleen kan plaatsen op Boerenbusiness.nl maar ook op uw eigen website. Hiermee zet u uzelf in één keer neer als expert.
In overleg met u bepalen we de wensen en de insteekvan uw eigen video. deze kunnen wij vervolgens voor u opnemen, monteren en grafisch vormgeven.

Meer weten over het opnemen van video’s?

Terug

Audio

Het afluisteren van audiofragmenten wordt, ondersteund door de groeiende populariteit van smartphones en tablets, steeds populairder. Ook hiermee kunt u zich onderscheiden in uw content marketing strategie. Wij kunnen voor uw audiofragmenten verzorgen, waarmee u simpel en snel uw doelgroep kunt toespreken.

Eén van onze redactieleden kan met u een telefonisch interview houden, waarin u uw product of boodschap kunt toelichten. Dit interview plaatsen we, voorzien van een toelichtend artikel, op Boerenbusiness.nl en uw website. Ideaal voor bijvoorbeeld open dagen, introducties van nieuwe producten of het toelichten van nieuwe bedrijfsstrategieën- of aanpassingen.

Wilt u ook opvallen met een audio interview?

Terug

Partner page

Een compleet eigen pagina op Boerenbusiness.nl. Met de partner page kunnen wij dit voor u realiseren. Op één of meerdere webpagina’s kunt u invullen met zelfgeschreven artikelen, video’s, bedrijfs- of productinformatie, banners, een poll of stelling en invulformulieren.

U bent bij deze partner page voor de periode van een half jaar of een jaar aan zet. Wij zorgen dat de bezoekers van Boerenbusiness.nl op uw pagina wordt geattendeerd via een slimme bannercampagne.

Bent u geïnteresseerd in een partner page?

Terug